-
Naslovna Aktuelno NAJAVA DOGAĐAJA: DRUGI SRSPKI KONGRES MLEKARSTVA u Beogradu 24. oktobra 2016.
NAJAVA DOGAĐAJA: DRUGI SRSPKI KONGRES MLEKARSTVA u Beogradu 24. oktobra 2016.
sreda, 26 oktobar 2016 10:21

Obaveštavamo vas da će se Drugi srpski Kongresa mlekarstva održati 24. oktobra 2016. godine sa početkom u 9:30h u hotelu Holiday Inn, Beograd.

Kongres template-prezentacija-izmenjeno

Kongres organizuje Udruženje proizvođača mleka Srbije, a u okviru projekta Politički dijalog između javnog i privatnog sektora u oblasti mleka u Republici Srbiji, koji sprovode Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (UN FAO) i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD).

Teme Kongresa, između ostalog, su: unapređenje konkurentnosti i kvaliteta mleka kroz saradnju proizvođača, prerađivača, prodajnih sistema i adekvatnu podršku državnih institucija, Zakon o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju - promena modela podsticanja proizvodnje mleka, primena Zakona o državnom poljoprivrednom zemljištu, i dr.

Kongres Mlekarstva će okupiti stručnjake i predstavnike Ministarstva poljoprivrede i životne sredine Srbije, UN FAO, EBRD, kao i veliki broj predstavnika proizvođača i prerađivača mleka i drugih učesnika ovog strateškog sektora srpskog agrara.

Detaljnu agendu možete pogledati ovde.

 

  • SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

    ZAVRŠEN DRUGI SRSPKI KONGRES MLEKARSTVA Unapređenje kvaliteta i efikasnosti proizvodnje neophodni za veću konkurentnost U Beogradu je 24. oktobra 2016. go

Copyright © 2018 Udruženje proizvođača mleka Srbije