-
Naslovna Aktuelno SAJAM POLJOPRIVREDE
SAJAM POLJOPRIVREDE
petak, 06 jun 2014 11:54

Udruženje proizvođača mleka Srbije na međunarodnom sajmu Poljoprivrede u Novom Sadu


2014-05-22 14.33.32Udruženje je bilo prisutno na 81. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, održanom od 20.-26. maja 2014. godine.

s1Na štandu Udruženja proizvođača mleka Srbije održani su sastanci na kojima su se svi zainteresovani farmeri uputili u usluge koje nudi firme Udruženi farmeri d.o.o., koju zastupa Udruženje. Farmeri su bili obavešteni i o svim povlasticama koje dobijaju kao članovi Udruženja.

Na štandu Delta Generali osiguranja,zainteresovanim farmerima održane su prezentacije o povlašćenim uslovima osiguranja koji oni kao članovi Udruženja imaju.

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu je vodeći sajam iz oblastis6 agrobiznisa na prostoru Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. U sedam sajamskih dana susreću se i povezuju proizvođači, trgovci, stručnjaci, naučnici, političari, privredne delegacije, predstavnici medija i posetioci iz svih oblasti društvenog i pivrednog sektora.

photo5

 

  • SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

    ZAVRŠEN DRUGI SRSPKI KONGRES MLEKARSTVA Unapređenje kvaliteta i efikasnosti proizvodnje neophodni za veću konkurentnost U Beogradu je 24. oktobra 2016. go

Copyright © 2019 Udruženje proizvođača mleka Srbije